IMG_3512

Hondoen

Her finder du hondoen; sanghaens hellige rum, hvor du kan meditere. Et virtuelt helligt rum er bedre end slet intet, og herinde kan du få hjælp fra vores guidede meditationer. Hvis du har spørgsmål om meditation, kan du stille dem på Facebook.

IMG_0178

Biblioteket

Her finder du sanghaens enorme ressourcer af buddhistisk materiale. Der er oversættelser af hellige tekster, artikler og meget andet. Biblioteket er således det perfekte sted at blive mere fortrolig med buddhismen.

fa tendai

Mød os

Hvis du har lyst til at snakke med andre om buddhisme eller meditation, skal du kigge forbi vores Facebookside. Her kan du dels se hvilke aktiviteter vi tilbyder rundt omkring i landet, dels stille spørgsmål og deltage i debatter.


tendai-logo

Læs mere

Du kan altid følge med i vores aktiviteter på hjemmesiden, hvor der er mulighed for at lære mere om buddhisme, tilmelde sig vores nyhedsbrev, se hvad der sker rundt omkring i landet, melde dig ind i foreningen, og meget mere.

DSC_5444

Gratis online kurser

Vi tilbyer en række gratis online kurser i buddhistisk teori og praksis. Der er introduktionskurser som alle kan følge, uanset forudsætninger, og andre som bygger videre på det du lærer på grundlæggende kurser.

DSC_3503

Forvirret?

Hvis du aldrig har besøgt eSangha før, kan det godt virke lidt overvældende. Derfor har vi lavet en brugsanvisning, med ideer til hvor du kan starte.