D. 10-12/6 holder vi buddhistisk weekendkursus på vores DharmaCenter i Slagslunde. Vi vil tilbyde en lang række aktiviteter, således at man i stor udstrækning har mulighed for at tilrettelægge sit eget forløb. Der bliver bl.a. foredrag om buddhistisk teori og praksis, et sammenhængende forløb om buddhisme og naturen, 48 timers stafet-meditation, workshops med introduktioner til forskellige alternative former for buddhistisk praksis, lounge med uformelle samtaler om buddhistisk etik, filosofi og historie, bålfest og hygge og meget, meget mere.

Prisen for hele weekenden, inklusiv alle måltider, med overnatning i eget medbragt telt, er 800 kr. Hvis du ønsker at overnatte indendørs i en af vores sovesale, koster det 200 kr. ekstra. Der er et meget begrænset antal indendørs sovepladser, og de fordeles efter først-til-mølle princippet.

Der er også mulighed for at købe endagsbilletter, inklusiv alle dagens måltider, til enten fredag, lørdag eller søndag for 300 kr.

Betalende medlemmer har, gennem deres månedlige indbetalinger, lavet en forlods opsparing til vores aktiviteter, således at prisen for dem er 400 kr. for kurset, 150 kr. for indendørs soveplads, og 150 kr. for endagsbilletter.

Nærmere information følger senere, men du kan allerede nu sikre dig en plads på kurset ved at skrive til info@tendai.dk.